tirsdag den 21. december 2010

1 måned og 9 dage til afrejse!

Hvor er det vildt! Nu flyver vi snart... elller om en måneds tid. Det er måske lidt længere tid end man lige føler, men det er total stress på. Vi skal have købt julegaver men samtidig også alt muligt til rejsen. Vi har lavet en meeeeeega lang pakkeliste, og man skal vidst have lidt flere ting med, end vi regnede med.
Jeg tjekkede et link, hvor folk foreslog, hvad man pakkede i sin taske og fandt ting, jeg ikke engang havde overvejet. Så som universalprop,postkort fra DK til at bytte med og saltlakridser?
Universalprop til at vaske tøj i handvaske eller badekar der ikke har proppe, postkort så andre kan se hvordan DK ser ud og saltlakridser fordi man kommer til at savne det. Gad vide om de ikke har saltlakridser på den anden side af kloden. Det er måske ikke, lige de ting der står øverst på vores pakkeliste, men mon ikke der kommer lidt slik med i flyet. Jeg tvivler på den der univarsalprop kommer med, for jeg har absolut ingen anelse om, hvor man kan få sådan en. Har egentlig heller aldrig hørt om sådan en før.
Nå, nu er halv delen af listen da ved at være krydset af efter diverse adventsgaver og småindkøb gennem julen. Forhåbentlig er den fuldendt om en månedstid :)
- Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar