onsdag den 2. februar 2011

JETLAG BIG TIME!

Efter 1,5 doegn i Auckland er vi saa smaat begyndt at kunne maerke jetlagget. Kvalme, sult, traethed, svimmelhed og en helt forkert doegnrytme. Vi gjorde det selvfoelgelig ogsaa meget bedre, ved lige at tage en "power nap" i gaar kl 14. Den skulle kun vare en time, men vi endte med at vaagne kl 22.45.. Friske og veludhvilede! Way to go, Kristine og Katrine! Saa fik vi for alvor vendt op og ned paa det, trods det passede nogenlunde efter flyturen.
I dag har vi bare ventet paa vores bagage, som desvaerre stadig ikke er kommet. Vi havde planlagt en lang og spaendende dag og vi startede med at ville ringe til flyselskabet. Efter en halv time hvor vi havde ringet til 4 forskellige numre, kom vi endelig igennem.. i Christchurch! Som saa har ringet til Auckland og som saa har ringet til os. Dog har vi stadig ingen bagage fundet. Jesus Christ (Kristines joke, haha).

Vores hostel er helt fint og hedder Base. Det ligger lige ud til Queen St som er hovedgaden i Auckland Centrum. Vildt nice! Vi har booket os ind paa et private room til 75$ pr doegn. De foerste hostels vi fandt havde de kun pladser paa "dele-vaerelser", som aabenbart er rimelig normalt som backpacker. Saa kan man godt hoere det er foerste gang vi er afsted :P
Vi rejser foerst med Kiwi bussen fredag og har forhaabentlig faaet en ordentlig doegnrytme og bagagen med os!
I morgen og i aften maa vi saa opleve alt det vi har planlagt: Sky Tower i eftermiddag og se solnedgang over hele byen og et smut op i Albert Park og se universitetet. I morgen naar bagagen er kommet, vil vi gerne ud at sejle og paa stranden at bade. Det bliver nice!

Vi vil rigtig gerne fortaelle alt det sjove vi har sagt og gjort, men vil ikke goere Jer for misundelige! ;) haehae

Ingen kommentarer:

Send en kommentar